Despre noi

Croitorie Mobila

Orientarea noastra este sa sprijinim acele persoane care nu agreeaza sa mearga la un centru clasic de croitorie.

Astfel, am proiectat un sistem usor de accesat online prin care noi ne deplasam la adresa clientului pentru preluarea si livrarea articolelor vestimentare. 

Mai mult, am echipat un mini atelier mobil care, in anumite conditii, poate executa lucrari de croitorie retus chiar la adresa beneficiarului.

Toate aceste servici pot fi rezervate foarte usor, online sau telefonic, si sunt destinate doamnelor si domnilor deopotriva.  Executam lucrari de retus sau creatii vestimentare noi clasice dar si proiecte custom. 

Pentru ca ne preocupa sa intalnim nevoia ta reala, am creat o schema de pachete de servici care sa se potriveasca unor nevoi cat mai variate.

Iar daca serviciile noastre te multumesc, apreciem recomandarea ta si te recompensam cu reduceri la comenzile ulterioare.

In dorinta de a iti oferi cele mai bune servicii, investim in echipamente performante si usor de mobilizat, precum si in personal profesionist, atent selectat, cu experienta dovedita.

Pentru ca am fost pionieri in abordarea serviciilor de croitorie la domiciliul clientului, in ianuarie 2018 am fost solicitati de catre redactia stiri a televiziunii ProTV, pentru un reportaj cu titlul: Ce solutii au Romanii care nu au timp… Mai multe detalii si intreg reportajul aici

Dorim sa ne perfectionam continuu, de aceea, asteptam cu interes sugestia ta.

Cu pretuire,

Echipa www.croitorieMobila.ro

Scroll To Top
Close
Menu
Translate »